Nutriční hodnoty (Bramborové knedlíky ze dvou surovin (Dělená strava podle LK - Kytičky))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 16
| Energie | 7 260 kJ / 1 735 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 47,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 47,50 g |
| Tuky | 3,75 g |
| – nasycené | 0,55 g |
| – nenasycené | 1,38 g |
| –– mononenasycené | 0,28 g |
| –– polynenasycené | 1,10 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 30,25 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 66 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 362,75 g |
| – cukry | 15,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg vařených brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| 250-300 g 250-300 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 275 g |