Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dýňový koláček)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 629 kJ /
1 584 kcal
Bílkoviny49,17 g
– z toho živočišné bílkoviny28,43 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,74 g
Tuky77,93 g
– nasycené39,18 g
– nenasycené29,68 g
–– mononenasycené25,31 g
–– polynenasycené4,37 g
––– omega 30,27 g
Vláknina27,10 g
Cholesterol 934 mg
Sodík 337 mg
Sůl0,66 g
Sacharidy159,03 g
– cukry15,13 g
––– laktóza2,11 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g pohankové mouky (nebo špaldové) Mouka pohanková 150 g
½ l žičky žičky prášku do pečiva Kypřící prášek
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
60 g 60 g másla Máslo kravské 60 g
špetka špetka soli Sůl mořská
500 g 500 g očištěné dýně (jakékoliv, měla jsem odrůdu Bílý casper) Dýně čerstvá 500 g
2 lžíce 2 lžíce jogurtu nebo kyselé smetany Jogurt kravský bílý 3,5% 40 ml
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 lžička 1 lžička skořice Skořice ceylonská 8 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
drobné ovoce (nemusí být) Jahody čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.