Nutriční hodnoty (Nejlepší bramboráky jaké znám)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 2 746 kJ / 656 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 32,12 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 20,76 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,36 g |
| Tuky | 17,24 g |
| – nasycené | 4,75 g |
| – nenasycené | 7,55 g |
| –– mononenasycené | 6,00 g |
| –– polynenasycené | 1,55 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 16,64 g |
| Cholesterol | 524 mg |
| Sodík | 274 mg |
| Sůl | 0,52 g |
| Sacharidy | 87,90 g |
| – cukry | 10,02 g |
| ––– laktóza | 4,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 8 8 středních brambor | Brambor zimní | 400 g |
| 2 2 celá vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 8 stroužků 8 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 56 g |
| 100 ml 100 ml vlažného mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| mletý kmín | Kmín mletý | |
| olej (nebo sádlo) | Olej řepkový |