Nutriční hodnoty (Steak z tuňáka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 470 kJ / 351 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,00 g |
| Tuky | 0,45 g |
| – nasycené | 0,00 g |
| – nenasycené | 0,00 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,00 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 9,90 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 27 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 72,90 g |
| – cukry | 4,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 chlazené steaky z tuňáka | Tuňák filet | |
| 8-10 8-10 středních brambor | Brambor zimní | 450 g |
| máslo | Máslo kravské | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |