Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Steak z tuňáka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 470 kJ /
351 kcal
Bílkoviny9,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,00 g
Tuky0,45 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,00 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 30,05 g
Vláknina9,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 27 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy72,90 g
– cukry4,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 chlazené steaky z tuňáka Tuňák filet
8-10 8-10 středních brambor Brambor zimní 450 g
olivový olej (dle potřeby) Olej olivový
máslo (dle potřeby) Máslo kravské
mletý pepř (dle chuti) Pepř černý mletý
sůl (dle chuti) Sůl mořská
čerstvá petržel (nebo sušená) Petržel kořenová čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.