Nutriční hodnoty (Vepřové kostky na celeru a mrkvi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 8 240 kJ / 1 970 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 172,23 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 161,23 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,00 g |
| Tuky | 119,27 g |
| – nasycené | 62,71 g |
| – nenasycené | 46,87 g |
| –– mononenasycené | 41,14 g |
| –– polynenasycené | 5,73 g |
| ––– omega 3 | 0,53 g |
| Vláknina | 32,65 g |
| Cholesterol | 775 mg |
| Sodík | 1,15 g |
| Sůl | 2,50 g |
| Sacharidy | 35,47 g |
| – cukry | 21,30 g |
| ––– laktóza | 0,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 g 800 g vepřové plece | Vepřová plec | 800 g |
| 500 g 500 g celeru | Celer bulva čerstvá | 500 g |
| 350 g 350 g mrkve | Mrkev čerstvá | 350 g |
| 200 g 200 g vývaru | Vývar hovězí | 200 ml |
| 100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| zelená petrželka na posypání | Petržel nať čerstvá |