Nutriční hodnoty (Paštiková pomazánka II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 087 kJ / 1 216 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,14 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 39,16 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 106,37 g |
– nasycené | 51,46 g |
– nenasycené | 47,41 g |
–– mononenasycené | 37,93 g |
–– polynenasycené | 9,48 g |
––– omega 3 | 0,29 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 1,31 g |
Sodík | 1,90 g |
Sůl | 4,53 g |
Sacharidy | 23,57 g |
– cukry | 4,72 g |
––– laktóza | 0,52 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g játrové paštiky (podle vlastního výběru) | Paštika játrová | 200 g |
50-80 g 50-80 g másla | Máslo kravské | 65 g |
sůl a pepř podle chuti | Pepř černý | |
1 1 střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2-3 2-3 kyselé okurky podle velikosti (nebo trochu dobře okapané čalamády) | Okurka polní zavařená | |
2-3 2-3 vajíčka natvrdo + 1-2 na ozdobu | Vejce slepičí | 175 g |
případně 1 lžička lžička hořčice | Hořčice plnotučná |