Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Paštiková pomazánka II.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 087 kJ /
1 216 kcal
Bílkoviny40,14 g
– z toho živočišné bílkoviny39,16 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,98 g
Tuky106,37 g
– nasycené51,46 g
– nenasycené47,41 g
–– mononenasycené37,93 g
–– polynenasycené9,48 g
––– omega 30,29 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 1,31 g
Sodík 1,90 g
Sůl4,53 g
Sacharidy23,57 g
– cukry4,72 g
––– laktóza0,52 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g játrové paštiky (podle vlastního výběru) Paštika játrová 200 g
50-80 g 50-80 g másla Máslo kravské 65 g
sůl a pepř podle chuti Pepř černý
1 1 střední cibule Cibule čerstvá 70 g
2-3 2-3 kyselé okurky podle velikosti (nebo trochu dobře okapané čalamády) Okurka polní zavařená
2-3 2-3 vajíčka natvrdo + 1-2 na ozdobu Vejce slepičí 175 g
případně 1 lžička lžička hořčice Hořčice plnotučná

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.