Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Újezdecké ořechové řezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie27 427 kJ /
6 555 kcal
Bílkoviny100,78 g
– z toho živočišné bílkoviny11,78 g
– z toho rostlinné bílkoviny89,00 g
Tuky348,01 g
– nasycené122,86 g
– nenasycené194,07 g
–– mononenasycené71,51 g
–– polynenasycené122,56 g
––– omega 320,19 g
Vláknina28,60 g
Cholesterol 772 mg
Sodík 192 mg
Sůl0,74 g
Sacharidy740,70 g
– cukry429,10 g
––– laktóza4,05 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 400 g
200 g 200 g másla Máslo kravské 200 g
20 g 20 g kvasnic Droždí pekařské lisované 20 g
6 g 6 g kypřícího prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
50 ml 50 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 50 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
250 g 250 g namletých vlašských ořechů Vlašské ořechy 250 g
250 g 250 g moučkového cukru Cukr bílý 250 g
rybízová marmeláda Marmeláda z červeného rybízu
150 g 150 g moučkového cukru Cukr bílý 150 g
2 lžíce 2 lžíce horké vody Voda 36 ml
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 15 ml
1 lžička 1 lžička oleje Olej řepkový 5 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.