Nutriční hodnoty (Znojemská vepřová játra)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 041 kJ / 1 444 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 106,18 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 99,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,38 g |
Tuky | 86,52 g |
– nasycené | 35,44 g |
– nenasycené | 44,03 g |
–– mononenasycené | 35,53 g |
–– polynenasycené | 8,50 g |
––– omega 3 | 0,49 g |
Vláknina | 13,16 g |
Cholesterol | 1,60 g |
Sodík | 1,97 g |
Sůl | 5,15 g |
Sacharidy | 56,68 g |
– cukry | 16,31 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřových jater | Játra vepřová | 500 g |
80 g 80 g slaniny | Špek | 80 g |
kousek kousek sádla | Sádlo vepřové | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
2 2 větší nakládané okurky | Okurka polní zavařená | |
1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce mleté papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
vývar (nebo voda) | Vývar masový | |
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
kmín | Kmín | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
chilli | Chilli paprička sušená |