Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Znojemská vepřová játra)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 041 kJ /
1 444 kcal
Bílkoviny106,18 g
– z toho živočišné bílkoviny99,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,38 g
Tuky86,52 g
– nasycené35,44 g
– nenasycené44,03 g
–– mononenasycené35,53 g
–– polynenasycené8,50 g
––– omega 30,49 g
Vláknina13,16 g
Cholesterol 1,60 g
Sodík 1,97 g
Sůl5,15 g
Sacharidy56,68 g
– cukry16,31 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřových jater Játra vepřová 500 g
80 g 80 g slaniny Špek 80 g
kousek kousek sádla Sádlo vepřové
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
2 2 větší nakládané okurky Okurka polní zavařená
1 lžíce 1 lžíce hořčice Hořčice plnotučná 15 g
1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku Protlak rajčatový 15 g
1 lžíce 1 lžíce mleté papriky Paprika červená sušená 10 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
vývar (nebo voda) Vývar masový
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
kmín Kmín
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
chilli Chilli paprička sušená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.