Nutriční hodnoty (Bramborová pánev s hermelínem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 692 kJ / 643 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 26,83 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 23,33 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,50 g |
| Tuky | 45,51 g |
| – nasycené | 16,50 g |
| – nenasycené | 26,98 g |
| –– mononenasycené | 20,53 g |
| –– polynenasycené | 6,45 g |
| ––– omega 3 | 2,02 g |
| Vláknina | 3,85 g |
| Cholesterol | 83 mg |
| Sodík | 1,14 g |
| Sůl | 3,00 g |
| Sacharidy | 29,68 g |
| – cukry | 3,08 g |
| ––– laktóza | 1,33 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3-4 3-4 brambory | Brambor zimní | 175 g |
| 1 1 hermelín | Hermelín | 100 g |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| bylinky (podle chuti) | Petržel nať čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská |