Nutriční hodnoty (Zapečené jáhly)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 209 kJ / 528 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 33,66 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 24,16 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,50 g |
| Tuky | 17,62 g |
| – nasycené | 4,09 g |
| – nenasycené | 8,55 g |
| –– mononenasycené | 5,85 g |
| –– polynenasycené | 2,70 g |
| ––– omega 3 | 0,27 g |
| Vláknina | 7,20 g |
| Cholesterol | 522 mg |
| Sodík | 395 mg |
| Sůl | 0,43 g |
| Sacharidy | 55,10 g |
| – cukry | 12,20 g |
| ––– laktóza | 9,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 50 g 50 g jáhel | Jáhly | 50 g |
| 100 g 100 g mangoldu | Mangold | 100 g |
| 200 ml 200 ml nízkotučného mléka | Mléko kravské odstředěné | 200 ml |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| muškátový oříšek | Muškátový oříšek |