Nutriční hodnoty (Kyselá vejce se slaninovými škvarečky a jablečným křenem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 303 kJ / 1 268 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 38,82 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 38,22 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,60 g |
| Tuky | 114,76 g |
| – nasycené | 48,45 g |
| – nenasycené | 56,23 g |
| –– mononenasycené | 47,22 g |
| –– polynenasycené | 9,01 g |
| ––– omega 3 | 0,25 g |
| Vláknina | 3,90 g |
| Cholesterol | 1,11 g |
| Sodík | 2,00 g |
| Sůl | 4,84 g |
| Sacharidy | 17,90 g |
| – cukry | 14,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 100 g 100 g uzené slaniny | Špek | 100 g |
| vinný bílý ocet | Ocet lihový | |
| jemně strouhaný křen | Křen čerstvý | |
| 1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| listový salát | Salát listový čerstvý |