Nutriční hodnoty (Lehký salát z červené řepy, pórku a mandarinek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 503 kJ / 359 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,42 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,42 g |
| Tuky | 39,20 g |
| – nasycené | 5,32 g |
| – nenasycené | 33,88 g |
| –– mononenasycené | 29,12 g |
| –– polynenasycené | 4,76 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 0,24 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 144 mg |
| Sůl | 0,36 g |
| Sacharidy | 1,04 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| červená řepa | Červená řepa čerstvá | |
| 10 cm 10 cm bílé části pórku | Pórek čerstvý | |
| půl misky misky kompotovaných mandarinek | Mandarinka čerstvá | |
| 2 lžíce 2 lžíce extra panenského olivového oleje | Olej olivový | 40 ml |
| 1 lžička 1 lžička dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 6 g |
| střik balzamického octa | Ocet lihový | |
| mořská sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| trocha trocha štávy z mandarinkového kompotu | Mandarinka zavařená |