Nutriční hodnoty (Rumcajs salát II)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 129 kJ / 1 465 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 74,23 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 71,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,98 g |
| Tuky | 120,67 g |
| – nasycené | 28,06 g |
| – nenasycené | 85,03 g |
| –– mononenasycené | 33,03 g |
| –– polynenasycené | 52,00 g |
| ––– omega 3 | 1,23 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 340 mg |
| Sodík | 3,60 g |
| Sůl | 8,75 g |
| Sacharidy | 19,55 g |
| – cukry | 13,95 g |
| ––– laktóza | 9,75 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 15 dkg 15 dkg uzeného taveného sýr a | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
| 15 dkg 15 dkg salámu Junior | Měkký salám | 150 g |
| 2 2 sterilované okurky | Okurka polní zavařená | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 3 feferonky | Chilli paprička čerstvá | |
| 10 dkg 10 dkg majolky | Majonéza | 100 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |