Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rajčatová polévka ze Slovenska)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 713 kJ /
409 kcal
Bílkoviny12,64 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,64 g
Tuky2,55 g
– nasycené0,46 g
– nenasycené1,37 g
–– mononenasycené0,39 g
–– polynenasycené0,98 g
––– omega 30,00 g
Vláknina22,92 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 113 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy73,70 g
– cukry59,90 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg rajčat Rajče červené čerstvé 1000 g
1 1 cibule (podle chuti, já dávám větší) Cibule čerstvá 70 g
1 svazek 1 svazek petrželové nati Petržel nať čerstvá 60 g
sádlo na osmažení cibule (může být i olej) Cibule čerstvá
2 KL 2 KL sladké papriky Paprika červená sušená 2 g
sůl, pepř, Podravka (nemusí být) Kořenící směs sypká
polévkové nudle Nudle pšeničné

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.