Nutriční hodnoty (Bylinkový amur)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 29 kJ / 7 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,40 g |
| Tuky | 0,05 g |
| – nasycené | 0,02 g |
| – nenasycené | 0,03 g |
| –– mononenasycené | 0,01 g |
| –– polynenasycené | 0,02 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 0,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 1,00 g |
| – cukry | 0,25 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 porce 4 porce amura | Amur filet | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky citronové sušené kůry | ||
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky sušené petrželky | Petržel nať sušená | 2.5 g |
| pár kousků kousků sušené papriky | Paprika červená sušená | |
| na špičku lžičky lžičky sušeného zázvoru | Zázvor sušený | |
| na špičku lžičky lžičky sušeného rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
| na špičku lžičky lžičky sušeného česneku | Česnek sušený | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |