Nutriční hodnoty (Jihočeská poctivá rybízová zmrzlina)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 650 kJ / 1 112 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 7,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,20 g |
| Tuky | 71,90 g |
| – nasycené | 45,08 g |
| – nenasycené | 24,64 g |
| –– mononenasycené | 20,46 g |
| –– polynenasycené | 4,18 g |
| ––– omega 3 | 0,67 g |
| Vláknina | 10,80 g |
| Cholesterol | 206 mg |
| Sodík | 108 mg |
| Sůl | 0,30 g |
| Sacharidy | 100,90 g |
| – cukry | 99,70 g |
| ––– laktóza | 9,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g rybízu | Rybíz červený čerstvý | 200 g |
| 3 lžíce 3 lžíce cukru moučka | Cukr bílý | 75 g |
| 1/2 1/2 vanilkového cukru | Cukr vanilkový | |
| 200 ml 200 ml smetany 33% | Smetana kravská sladká 35% | 200 ml |
| 100 ml 100 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |