Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborové knedlíky plněné uzeným masem se zelím)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie8 684 kJ /
2 076 kcal
Bílkoviny118,75 g
– z toho živočišné bílkoviny82,64 g
– z toho rostlinné bílkoviny36,11 g
Tuky62,01 g
– nasycené22,14 g
– nenasycené30,41 g
–– mononenasycené23,87 g
–– polynenasycené6,53 g
––– omega 30,21 g
Vláknina37,20 g
Cholesterol 756 mg
Sodík 10,24 g
Sůl24,92 g
Sacharidy244,40 g
– cukry36,90 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300-350 g 300-350 g uzeného masa Vepřová plec uzená 325 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
500 g 500 g vařených studených brambor (nejlépe varný typ C) Brambor zimní 500 g
150 g 150 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 150 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 lžíce 1 lžíce bramborového škrobu (solamyl) Bramborový škrob 15 g
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
500 g 500 g kysaného zelí Zelí bílé kvašené 500 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
1 lžíce 1 lžíce mouky Mouka pšeničná hladká 10 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.