Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka z uzených ocásků)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie578 kJ /
138 kcal
Bílkoviny5,40 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,40 g
Tuky0,36 g
– nasycené0,18 g
– nenasycené0,18 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,18 g
––– omega 30,00 g
Vláknina12,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 18 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy27,00 g
– cukry1,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 masité vepřové uzené ocásky
kořenová zelenina - mrkev, menší petržel, kousek celeru Mrkev čerstvá
sůl Sůl mořská
8 kuliček 8 kuliček pepře Pepř černý
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
2 kuličky 2 kuličky nového koření Nové koření
1 palice 1 palice česneku Česnek čerstvý 90 g
bylinky - pažitka, petrželka, celerová nať Petržel nať čerstvá
vařená rýže, krutony, tarhoňa, vejce (podle chuti) Vejce slepičí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.