Nutriční hodnoty (Kapr na způsob "Rác")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 24 917 kJ / 5 955 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 413,91 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 378,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 35,01 g |
Tuky | 349,39 g |
– nasycené | 114,00 g |
– nenasycené | 163,81 g |
–– mononenasycené | 139,08 g |
–– polynenasycené | 24,73 g |
––– omega 3 | 6,15 g |
Vláknina | 50,20 g |
Cholesterol | 1,91 g |
Sodík | 2,88 g |
Sůl | 6,80 g |
Sacharidy | 267,57 g |
– cukry | 91,12 g |
––– laktóza | 20,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2-2,5 kg 2-2,5 kg očištěného kapra | Kapr | 2250 g |
1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
5-6 dl 5-6 dl zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 550 ml |
40 dkg 40 dkg rajčat | Rajče červené čerstvé | 400 g |
60 dkg 60 dkg papriky | Paprika bílá čerstvá | 600 g |
10 dkg 10 dkg uzené slaniny | Špek | 100 g |
2 2 červené cibule | Cibule červená čerstvá | 138 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
sádlo | Sádlo vepřové | |
mletá červená paprika | Paprika červená sušená | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |