Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kapr na způsob "Rác")

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie24 917 kJ /
5 955 kcal
Bílkoviny413,91 g
– z toho živočišné bílkoviny378,90 g
– z toho rostlinné bílkoviny35,01 g
Tuky349,39 g
– nasycené114,00 g
– nenasycené163,81 g
–– mononenasycené139,08 g
–– polynenasycené24,73 g
––– omega 36,15 g
Vláknina50,20 g
Cholesterol 1,91 g
Sodík 2,88 g
Sůl6,80 g
Sacharidy267,57 g
– cukry91,12 g
––– laktóza20,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2-2,5 kg 2-2,5 kg očištěného kapra Kapr 2250 g
1 kg 1 kg brambor Brambor zimní 1000 g
5-6 dl 5-6 dl zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 550 ml
40 dkg 40 dkg rajčat Rajče červené čerstvé 400 g
60 dkg 60 dkg papriky Paprika bílá čerstvá 600 g
10 dkg 10 dkg uzené slaniny Špek 100 g
2 2 červené cibule Cibule červená čerstvá 138 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
sádlo Sádlo vepřové
mletá červená paprika Paprika červená sušená
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.