Nutriční hodnoty (Kapr na způsob "Rác")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 24 917 kJ / 5 955 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 413,91 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 378,90 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 35,01 g |
| Tuky | 349,39 g |
| – nasycené | 114,00 g |
| – nenasycené | 163,81 g |
| –– mononenasycené | 139,08 g |
| –– polynenasycené | 24,73 g |
| ––– omega 3 | 6,15 g |
| Vláknina | 50,20 g |
| Cholesterol | 1,91 g |
| Sodík | 2,88 g |
| Sůl | 6,80 g |
| Sacharidy | 267,57 g |
| – cukry | 91,12 g |
| ––– laktóza | 20,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2-2,5 kg 2-2,5 kg očištěného kapra | Kapr | 2250 g |
| 1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| 5-6 dl 5-6 dl zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 550 ml |
| 40 dkg 40 dkg rajčat | Rajče červené čerstvé | 400 g |
| 60 dkg 60 dkg papriky | Paprika bílá čerstvá | 600 g |
| 10 dkg 10 dkg uzené slaniny | Špek | 100 g |
| 2 2 červené cibule | Cibule červená čerstvá | 138 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| sádlo | Sádlo vepřové | |
| mletá červená paprika | Paprika červená sušená | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |