Nutriční hodnoty (Netradiční vepřové nudličky na víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 012 kJ / 1 437 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 88,06 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 84,70 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,36 g |
| Tuky | 95,09 g |
| – nasycené | 56,19 g |
| – nenasycené | 34,59 g |
| –– mononenasycené | 31,47 g |
| –– polynenasycené | 3,12 g |
| ––– omega 3 | 0,34 g |
| Vláknina | 8,12 g |
| Cholesterol | 415 mg |
| Sodík | 522 mg |
| Sůl | 1,10 g |
| Sacharidy | 24,40 g |
| – cukry | 8,86 g |
| ––– laktóza | 0,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g vepřového masa | Vepřová kýta | 400 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
| 2 dl 2 dl červeného vína | Víno červené suché | 200 ml |
| 1 lžička 1 lžička sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 5 ml |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky cukru | Cukr bílý | 2.5 g |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |