Nutriční hodnoty (Olomoucké karbanátky s mrkvovo-zázvorovým pyré (Dělená strava podle LK - Zvířata))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 9 075 kJ / 2 169 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 266,02 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 260,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,98 g |
| Tuky | 99,88 g |
| – nasycené | 20,61 g |
| – nenasycené | 60,44 g |
| –– mononenasycené | 46,52 g |
| –– polynenasycené | 13,92 g |
| ––– omega 3 | 2,83 g |
| Vláknina | 15,90 g |
| Cholesterol | 1,43 g |
| Sodík | 3,22 g |
| Sůl | 7,56 g |
| Sacharidy | 44,73 g |
| – cukry | 21,70 g |
| ––– laktóza | 1,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg mletého plecka | Vepřová plec | 1000 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1 1 rovná lžíce koření do mletých mas | Provensálské koření | |
| 1 balení 1 balení tvarůžků (100 g) | Tvarůžky | 100 g |
| 300 g 300 g mrkve | Mrkev čerstvá | 300 g |
| 30 g 30 g zázvoru | Zázvor sušený | 30 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 30 ml 30 ml řepkového oleje | Olej řepkový | 30 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 250 ml 250 ml masového vývaru (do KY zeleninového) | Vývar masový | 250 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce kokosové "smetany" |