Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Olomoucké karbanátky s mrkvovo-zázvorovým pyré (Dělená strava podle LK - Zvířata))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie9 075 kJ /
2 169 kcal
Bílkoviny266,02 g
– z toho živočišné bílkoviny260,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,98 g
Tuky99,88 g
– nasycené20,61 g
– nenasycené60,44 g
–– mononenasycené46,52 g
–– polynenasycené13,92 g
––– omega 32,83 g
Vláknina15,90 g
Cholesterol 1,43 g
Sodík 3,22 g
Sůl7,56 g
Sacharidy44,73 g
– cukry21,70 g
––– laktóza1,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg mletého plecka Vepřová plec 1000 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
1 1 rovná lžíce koření do mletých mas Provensálské koření
1 balení 1 balení tvarůžků (100 g) Tvarůžky 100 g
300 g 300 g mrkve Mrkev čerstvá 300 g
30 g 30 g zázvoru Zázvor sušený 30 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
30 ml 30 ml řepkového oleje Olej řepkový 30 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
250 ml 250 ml masového vývaru (do KY zeleninového) Vývar masový 250 ml
2 lžíce 2 lžíce kokosové "smetany"

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.