Nutriční hodnoty (Košíčky s krémem a ovocem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 28 691 kJ / 6 857 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,71 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 33,99 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 41,72 g |
Tuky | 441,89 g |
– nasycené | 277,62 g |
– nenasycené | 153,52 g |
–– mononenasycené | 138,12 g |
–– polynenasycené | 15,40 g |
––– omega 3 | 2,04 g |
Vláknina | 11,60 g |
Cholesterol | 1,75 g |
Sodík | 323 mg |
Sůl | 0,77 g |
Sacharidy | 638,61 g |
– cukry | 325,12 g |
––– laktóza | 37,12 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
240 g 240 g másla | Máslo kravské | 240 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
360 g 360 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 360 g |
120 g 120 g moučkového cukru | Cukr bílý | 120 g |
kůra z půlky půlky citronu | Citrón čerstvý | |
2 2 vanilkové pudinky | Puding v prášku | 80 g |
150 g 150 g cukru | Cukr bílý | 150 g |
600 ml 600 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 600 ml |
250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
100 ml 100 ml smetany - 33 % | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
ovoce | Jahody čerstvé | |
želatina na lesk ovoce | Želatina vepřová |