Nutriční hodnoty (Kuřecí v těstíčku se salátem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 046 kJ / 1 445 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 265,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 260,83 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,13 g |
Tuky | 37,01 g |
– nasycené | 12,15 g |
– nenasycené | 20,08 g |
–– mononenasycené | 12,89 g |
–– polynenasycené | 7,20 g |
––– omega 3 | 2,19 g |
Vláknina | 3,28 g |
Cholesterol | 867 mg |
Sodík | 941 mg |
Sůl | 2,35 g |
Sacharidy | 10,38 g |
– cukry | 5,13 g |
––– laktóza | 1,05 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 kuřecí prsa | Kuře prso | 1050 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
2 lžíce 2 lžíce strouhaného čedaru | Čedar | 30 g |
1 1 vajíčko | Vejce slepičí | 70 g |
mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
2 hrnky 2 hrnky kukuřučných lupínků | ||
olej na smažení | Olej řepkový | |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
pár listů listů římského salátu | Salát římský čerstvý | |
1 lžíce 1 lžíce černých sezamových semínek | Sezam loupaný | 15 g |
olivový olej | Olej olivový | |
balzamikový ocet | Ocet balsamikový bílý | |
javorový sirup | Sirup javorový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |