Nutriční hodnoty (Řízečky z panenky v parmazánové strouhance s lehkým bramborovým salátem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 866 kJ / 2 119 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 167,54 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 155,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,18 g |
Tuky | 118,60 g |
– nasycené | 35,10 g |
– nenasycené | 63,84 g |
–– mononenasycené | 54,81 g |
–– polynenasycené | 9,03 g |
––– omega 3 | 0,60 g |
Vláknina | 21,95 g |
Cholesterol | 806 mg |
Sodík | 2,10 g |
Sůl | 4,94 g |
Sacharidy | 85,57 g |
– cukry | 18,91 g |
––– laktóza | 2,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřové panenky | Vepřová panenka | 500 g |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
strouhanka Panko | Strouhanka pšeničná | |
80 g 80 g strouhaného parmazánu (nebo Gran Moravia) | Parmezán | 80 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
sůl | Sůl mořská | |
olej na smažení | Olej řepkový | |
400 g 400 g brambor typu A | Brambor zimní | 400 g |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
2 2 velké hrsti rukoly | Rukola čerstvá | |
200 g 200 g cherry rajčat | Rajčata cherry | 200 g |
1 lžíce 1 lžíce kaparů | Kapary | 15 g |
2 lžičky 2 lžičky dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 12 g |
4 lžíce 4 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 44 ml |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý |