Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bageta / ciabatta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 930 kJ /
461 kcal
Bílkoviny15,05 g
– z toho živočišné bílkoviny11,90 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,15 g
Tuky33,96 g
– nasycené7,51 g
– nenasycené26,25 g
–– mononenasycené22,76 g
–– polynenasycené3,48 g
––– omega 30,07 g
Vláknina1,68 g
Cholesterol 21 mg
Sodík 6,54 g
Sůl16,35 g
Sacharidy23,05 g
– cukry22,57 g
––– laktóza17,15 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g hladké mouky (nebo chlebové pšeničné) Mouka pšeničná hladká 500 g
350 ml 350 ml vody Voda 350 ml
30 ml 30 ml olivového oleje Olej olivový 30 ml
20 g 20 g droždí Droždí pekařské lisované 20 g
1 lžička 1 lžička cukru Cukr bílý 5 g
2 lžičky 2 lžičky soli Sůl mořská 16 g
olivy (volitelné) Olivy čerstvé zralé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.