Nutriční hodnoty (Bageta / ciabatta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 930 kJ / 461 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,05 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 11,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,15 g |
Tuky | 33,96 g |
– nasycené | 7,51 g |
– nenasycené | 26,25 g |
–– mononenasycené | 22,76 g |
–– polynenasycené | 3,48 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 1,68 g |
Cholesterol | 21 mg |
Sodík | 6,54 g |
Sůl | 16,35 g |
Sacharidy | 23,05 g |
– cukry | 22,57 g |
––– laktóza | 17,15 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g hladké mouky (nebo chlebové pšeničné) | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
350 ml 350 ml vody | Voda | 350 ml |
30 ml 30 ml olivového oleje | Olej olivový | 30 ml |
20 g 20 g droždí | Droždí pekařské lisované | 20 g |
1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
2 lžičky 2 lžičky soli | Sůl mořská | 16 g |
olivy (volitelné) | Olivy čerstvé zralé |