Nutriční hodnoty (Bageta / ciabatta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 930 kJ / 461 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,05 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 11,90 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,15 g |
| Tuky | 33,96 g |
| – nasycené | 7,51 g |
| – nenasycené | 26,25 g |
| –– mononenasycené | 22,76 g |
| –– polynenasycené | 3,48 g |
| ––– omega 3 | 0,07 g |
| Vláknina | 1,68 g |
| Cholesterol | 21 mg |
| Sodík | 6,54 g |
| Sůl | 16,35 g |
| Sacharidy | 23,05 g |
| – cukry | 22,57 g |
| ––– laktóza | 17,15 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g hladké mouky (nebo chlebové pšeničné) | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
| 350 ml 350 ml vody | Voda | 350 ml |
| 30 ml 30 ml olivového oleje | Olej olivový | 30 ml |
| 20 g 20 g droždí | Droždí pekařské lisované | 20 g |
| 1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
| 2 lžičky 2 lžičky soli | Sůl mořská | 16 g |
| olivy (volitelné) | Olivy čerstvé zralé |