Nutriční hodnoty (Jablka plněná jáhlovou náplní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 017 kJ / 1 916 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 42,46 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 29,71 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,75 g |
| Tuky | 69,02 g |
| – nasycené | 36,81 g |
| – nenasycené | 26,22 g |
| –– mononenasycené | 20,73 g |
| –– polynenasycené | 5,50 g |
| ––– omega 3 | 0,49 g |
| Vláknina | 33,30 g |
| Cholesterol | 585 mg |
| Sodík | 164 mg |
| Sůl | 0,24 g |
| Sacharidy | 264,63 g |
| – cukry | 200,36 g |
| ––– laktóza | 7,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 velkých jablek | Jablko čerstvé | 900 g |
| 70 g 70 g jáhel | Jáhly | 70 g |
| 250 ml 250 ml vody | Voda | 250 ml |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| 50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
| 2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
| 200 g 200 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 200 g |
| 3 lžíce 3 lžíce medu | Med nepasterovaný | 108 g |
| 1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
| hrst hrst sekaných ořechů | Vlašské ořechy | |
| 2 lžíce 2 lžíce rozinek | Rozinky | 30 g |