Nutriční hodnoty (Zapékané těstoviny s tuňákem a rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 39 003 kJ / 9 322 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 273,39 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 28,64 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 244,75 g |
Tuky | 115,25 g |
– nasycené | 43,30 g |
– nenasycené | 43,24 g |
–– mononenasycené | 22,67 g |
–– polynenasycené | 20,56 g |
––– omega 3 | 0,55 g |
Vláknina | 394,55 g |
Cholesterol | 108 mg |
Sodík | 2,84 g |
Sůl | 2,85 g |
Sacharidy | 1 600,51 g |
– cukry | 1 207,01 g |
––– laktóza | 3,01 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 PL 2 PL másla | Máslo kravské | 20 g |
400 400 ml konzerva rajčat (s celými nebo drcenými, mohou se použít i čerstvá) | Rajče červené čerstvé | 24000 g |
200 g 200 g suchých těstovin | Těstoviny pšeničné | 200 g |
1/4 hrnku 1/4 hrnku (250 ml) sýru ricotta nebo tvarohu | Ricotta | |
1 1 konzerva tuňáka v olivovém oleji (170 g i s olejem) | Tuňák ve vlastní šťávě | |
0,125-0,25 hrnku 0,125-0,25 hrnku čerstvé bazalky | Bazalka čerstvá | 47.49999940395355 g |
0,25-0,5 hrnku 0,25-0,5 hrnku strouhaného parmazánu | Parmezán | 94.9999988079071 g |