Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapékané těstoviny s tuňákem a rajčaty)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie39 003 kJ /
9 322 kcal
Bílkoviny273,39 g
– z toho živočišné bílkoviny28,64 g
– z toho rostlinné bílkoviny244,75 g
Tuky115,25 g
– nasycené43,30 g
– nenasycené43,24 g
–– mononenasycené22,67 g
–– polynenasycené20,56 g
––– omega 30,55 g
Vláknina394,55 g
Cholesterol 108 mg
Sodík 2,84 g
Sůl2,85 g
Sacharidy1 600,51 g
– cukry1 207,01 g
––– laktóza3,01 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 PL 2 PL másla Máslo kravské 20 g
400 400 ml konzerva rajčat (s celými nebo drcenými, mohou se použít i čerstvá) Rajče červené čerstvé 24000 g
200 g 200 g suchých těstovin Těstoviny pšeničné 200 g
1/4 hrnku 1/4 hrnku (250 ml) sýru ricotta nebo tvarohu Ricotta
1 1 konzerva tuňáka v olivovém oleji (170 g i s olejem) Tuňák ve vlastní šťávě
0,125-0,25 hrnku 0,125-0,25 hrnku čerstvé bazalky Bazalka čerstvá 47.49999940395355 g
0,25-0,5 hrnku 0,25-0,5 hrnku strouhaného parmazánu Parmezán 94.9999988079071 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.