Nutriční hodnoty (Litý kynutý táč s ovocem (Dělená strava podle LK - Kytičky+ ovoce))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
Energie | 12 189 kJ / 2 913 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 39,00 g |
Tuky | 143,90 g |
– nasycené | 10,30 g |
– nenasycené | 126,55 g |
–– mononenasycené | 88,59 g |
–– polynenasycené | 37,96 g |
––– omega 3 | 11,48 g |
Vláknina | 11,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 359,70 g |
– cukry | 82,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
1 lžíce 1 lžíce fruktózového cukru | Cukr bílý | 25 g |
1 dl 1 dl oleje | Olej řepkový | 100 ml |
1 1 vrchovatá lžička hrašky | Hraška | |
čtvrt litru litru rostlinného mléka | Nápoj sójový | |
necelý sáček sáček sedmigramového suchého droždí | Droždí sušené | |
sůl | Sůl mořská | |
strouhaná citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
libovolné ovoce | Jahody čerstvé | |
6 PL 6 PL hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 90 g |
rovné 2 PL 2 PL kokosového (fruktózového) cukru | Cukr bílý | 50 g |
2 lžíce 2 lžíce řepkového oleje | Olej řepkový | 40 ml |
skořice | Skořice ceylonská | |