Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Litý kynutý táč s ovocem (Dělená strava podle LK - Kytičky+ ovoce))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 10

Energie12 189 kJ /
2 913 kcal
Bílkoviny39,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny39,00 g
Tuky143,90 g
– nasycené10,30 g
– nenasycené126,55 g
–– mononenasycené88,59 g
–– polynenasycené37,96 g
––– omega 311,48 g
Vláknina11,70 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 8 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy359,70 g
– cukry82,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 300 g
1 lžíce 1 lžíce fruktózového cukru Cukr bílý 25 g
1 dl 1 dl oleje Olej řepkový 100 ml
1 1 vrchovatá lžička hrašky Hraška
čtvrt litru litru rostlinného mléka Nápoj sójový
necelý sáček sáček sedmigramového suchého droždí Droždí sušené
sůl Sůl mořská
strouhaná citronová kůra Citronová kúra čerstvá
libovolné ovoce Jahody čerstvé
6 PL 6 PL hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 90 g
rovné 2 PL 2 PL kokosového (fruktózového) cukru Cukr bílý 50 g
2 lžíce 2 lžíce řepkového oleje Olej řepkový 40 ml
skořice Skořice ceylonská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.