Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Svíčková z vepřového)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 777 kJ /
903 kcal
Bílkoviny18,87 g
– z toho živočišné bílkoviny12,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,87 g
Tuky45,62 g
– nasycené22,30 g
– nenasycené20,64 g
–– mononenasycené15,06 g
–– polynenasycené5,58 g
––– omega 31,44 g
Vláknina18,84 g
Cholesterol 90 mg
Sodík 291 mg
Sůl0,65 g
Sacharidy97,13 g
– cukry66,25 g
––– laktóza9,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
libové vepřové maso (plec, kýta) Vepřová kýta
sůl a mletý pepř Pepř černý mletý
1 lžíce 1 lžíce oleje + 2 lžíce másla Olej řepkový 11 ml
uzená slanina Špek
2 2 středně velké cibule Cibule čerstvá 140 g
4 4 střední mrkve Mrkev čerstvá 200 g
půl půl malého celeru Celer bulva čerstvá
1 1 malý kořen petržele Petržel kořenová čerstvá
2-3 lžíce 2-3 lžíce cukru krystal Cukr bílý 37.5 g
1 1 malý citron Citrón čerstvý 90 g
2-3 2-3 bobkové listy (podle velikosti) Bobkový list sušený
4-5 kuliček 4-5 kuliček nového koření Nové koření
10-12 kuliček 10-12 kuliček pepře Pepř černý
dvě špetky špetky tymiánu Tymián sušený
cca 750 ml 750 ml hovězího vývaru na podlití Vývar hovězí 750 ml
1 kelímek 1 kelímek (200-250 ml) smetany Smetana kravská sladká 12% 250 ml
1-2 lžíce 1-2 lžíce polohrubé mouky + půl hrnku mléka Mouka pšeničná polohrubá 16.5 g
kousek kousek másla Máslo kravské
brusinky (zavařenina) Brusinky zavařené

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.