Nutriční hodnoty (Variace na domácí boršč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 728 kJ / 413 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,67 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,97 g |
Tuky | 18,01 g |
– nasycené | 8,47 g |
– nenasycené | 9,12 g |
–– mononenasycené | 7,38 g |
–– polynenasycené | 1,74 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 19,88 g |
Cholesterol | 14 mg |
Sodík | 664 mg |
Sůl | 1,54 g |
Sacharidy | 43,49 g |
– cukry | 9,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 ks 2 ks žebírek | Vepřová žebra | |
15 kuliček 15 kuliček černého pepře | Pepř černý | |
4 4 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
1/4 1/4 celer | Celer bulva čerstvá | 135 g |
2 kuličky 2 kuličky nové koření | Nové koření | |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
sůl | Sůl mořská | |
750 ml 750 ml vody | Voda | 750 ml |
vývar se žebírky | Vývar hovězí | |
3-4 3-4 brambory | Brambor zimní | 175 g |
2 dkg 2 dkg špeku | Špek | 20 g |
1 1 žlutá cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
1/4 1/4 celeru | Celer bulva čerstvá | 135 g |
1 1 větší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
1 1 větší řepa | Červená řepa čerstvá | |
1/4 1/4 ze středně většího zelí | Zelí bílé čerstvé | |
1 plechovka 1 plechovka (70 g) rajského protlaku | Protlak rajčatový |