Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Variace na domácí boršč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 728 kJ /
413 kcal
Bílkoviny9,67 g
– z toho živočišné bílkoviny0,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,97 g
Tuky18,01 g
– nasycené8,47 g
– nenasycené9,12 g
–– mononenasycené7,38 g
–– polynenasycené1,74 g
––– omega 30,04 g
Vláknina19,88 g
Cholesterol 14 mg
Sodík 664 mg
Sůl1,54 g
Sacharidy43,49 g
– cukry9,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 ks 2 ks žebírek Vepřová žebra
15 kuliček 15 kuliček černého pepře Pepř černý
4 4 bobkové listy Bobkový list sušený
1/4 1/4 celer Celer bulva čerstvá 135 g
2 kuličky 2 kuličky nové koření Nové koření
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
sůl Sůl mořská
750 ml 750 ml vody Voda 750 ml
vývar se žebírky Vývar hovězí
3-4 3-4 brambory Brambor zimní 175 g
2 dkg 2 dkg špeku Špek 20 g
1 1 žlutá cibulka Cibulka jarní čerstvá
1/4 1/4 celeru Celer bulva čerstvá 135 g
1 1 větší mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
1 1 větší řepa Červená řepa čerstvá
1/4 1/4 ze středně většího zelí Zelí bílé čerstvé
1 plechovka 1 plechovka (70 g) rajského protlaku Protlak rajčatový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.