Nutriční hodnoty (Dušený houbový bůček)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 700 kJ / 1 840 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 245,78 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 240,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,78 g |
| Tuky | 80,49 g |
| – nasycené | 40,22 g |
| – nenasycené | 32,22 g |
| –– mononenasycené | 24,03 g |
| –– polynenasycené | 8,19 g |
| ––– omega 3 | 0,80 g |
| Vláknina | 15,40 g |
| Cholesterol | 400 mg |
| Sodík | 662 mg |
| Sůl | 1,60 g |
| Sacharidy | 31,10 g |
| – cukry | 5,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 g 800 g libového vepřového bůčku, bez kosti | Kost hovězí | 800 g |
| sádlo nebo olej | Sádlo vepřové | |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| 350 g 350 g mražených nebo čerstvých hub | ||
| 1 palička 1 palička česneku | Česnek čerstvý | 80 g |
| 1 snítka 1 snítka rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
| vývar dle potřeby | Vývar hovězí | |