Nutriční hodnoty (Bramborové knedlíky plněné klobásou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 359 kJ / 1 520 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 47,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 39,00 g |
| Tuky | 10,76 g |
| – nasycené | 2,32 g |
| – nenasycené | 4,75 g |
| –– mononenasycené | 3,05 g |
| –– polynenasycené | 1,70 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 22,90 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 3,35 g |
| Sůl | 8,21 g |
| Sacharidy | 296,60 g |
| – cukry | 12,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 700 g 700 g oloupaných, ve slupce vařených brambor | Brambor zimní | 700 g |
| cca 250 g 250 g hrubé mouky + na podsypání | Mouka pšeničná hrubá | 250 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
| cca 5 ks 5 ks kvalitních klobás: ostravská, maďarská, šunková, papriková, zabijačková... (dle velikosti) | ||
| cibulka dozlatova osmažená | Cibulka jarní čerstvá | |
| zelí kysané, dušené, sterilované... | Zelí bílé čerstvé | |
| dušený špenát, řepa, patizon, cuketa atd. | Cuketa čerstvá |