Nutriční hodnoty (Krůtí maso ve smetanovo-bazalkové omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 9 342 kJ / 2 233 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 167,37 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 132,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 35,37 g |
| Tuky | 98,35 g |
| – nasycené | 55,30 g |
| – nenasycené | 34,06 g |
| –– mononenasycené | 28,80 g |
| –– polynenasycené | 5,26 g |
| ––– omega 3 | 0,81 g |
| Vláknina | 8,70 g |
| Cholesterol | 490 mg |
| Sodík | 410 mg |
| Sůl | 0,88 g |
| Sacharidy | 166,95 g |
| – cukry | 19,80 g |
| ––– laktóza | 7,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g kuskusu | Kuskus pšeničný | 300 g |
| 1,5 1,5 cibule | Cibule čerstvá | 105 g |
| 600 g 600 g krůtího/kuřecího masa | Vepřová kýta | 600 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 250 ml 250 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
| hrst hrst bazalky | Bazalka čerstvá |