Nutriční hodnoty (Zapečené brambory s houbami (remoska))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 046 kJ / 1 206 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 11,53 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 27,43 g |
Tuky | 42,52 g |
– nasycené | 26,53 g |
– nenasycené | 14,61 g |
–– mononenasycené | 13,25 g |
–– polynenasycené | 1,36 g |
––– omega 3 | 0,22 g |
Vláknina | 45,95 g |
Cholesterol | 132 mg |
Sodík | 584 mg |
Sůl | 1,25 g |
Sacharidy | 145,12 g |
– cukry | 19,27 g |
––– laktóza | 3,57 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
750 g 750 g brambor | Brambor zimní | 750 g |
400 g 400 g lesních hub | Hřib čerstvý | 400 g |
250 ml 250 ml bešamelové omáčky | ||
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
50 g 50 g tvrdého strouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 50 g |
1 lžička 1 lžička mletého kmínu | Kmín mletý | 5 g |
několik několik snítek čerstvého tymiánu | Tymián čerstvý | |
hrst hrst listové petrželky | Petržel nať čerstvá | |
30 g 30 g másla | Máslo kravské | 30 g |
olej na vymazání mísy mísy | Olej řepkový | |
1 lžíce 1 lžíce másla na podušení hub | Máslo kravské | 10 g |
sůl, pepř | Pepř černý |