Nutriční hodnoty (Šťouchané brambory s cibulkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 104 kJ / 1 220 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,56 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,56 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,00 g |
| Tuky | 66,40 g |
| – nasycené | 42,40 g |
| – nenasycené | 22,40 g |
| –– mononenasycené | 20,80 g |
| –– polynenasycené | 1,60 g |
| ––– omega 3 | 0,32 g |
| Vláknina | 17,60 g |
| Cholesterol | 204 mg |
| Sodík | 50 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 130,24 g |
| – cukry | 8,64 g |
| ––– laktóza | 0,64 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 g 800 g brambor | Brambor zimní | 800 g |
| 4 4 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 80 g 80 g másla | Máslo kravské | 80 g |
| mořská sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| trochu trochu olivového oleje | Olej olivový |