Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Šťouchané brambory s cibulkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 104 kJ /
1 220 kcal
Bílkoviny16,56 g
– z toho živočišné bílkoviny0,56 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,00 g
Tuky66,40 g
– nasycené42,40 g
– nenasycené22,40 g
–– mononenasycené20,80 g
–– polynenasycené1,60 g
––– omega 30,32 g
Vláknina17,60 g
Cholesterol 204 mg
Sodík 50 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy130,24 g
– cukry8,64 g
––– laktóza0,64 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g brambor Brambor zimní 800 g
4 4 jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
80 g 80 g másla Máslo kravské 80 g
mořská sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
trochu trochu olivového oleje Olej olivový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.