Nutriční hodnoty (Thajské zelené kari s tofu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 998 kJ / 717 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 11,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,60 g |
| Tuky | 47,40 g |
| – nasycené | 29,80 g |
| – nenasycené | 14,87 g |
| –– mononenasycené | 12,79 g |
| –– polynenasycené | 2,08 g |
| ––– omega 3 | 0,40 g |
| Vláknina | 20,35 g |
| Cholesterol | 144 mg |
| Sodík | 715 mg |
| Sůl | 1,81 g |
| Sacharidy | 43,10 g |
| – cukry | 29,60 g |
| ––– laktóza | 15,20 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 bílé tofu | Tofu natural | |
| 2 lžíce 2 lžíce zelené kari pasty | Curry pasta | 30 g |
| 400 ml 400 ml smetany (polovinu můzeme nahradit mlékem) | Smetana kravská sladká 12% | 400 ml |
| 300 g 300 g tykve | Dýně čerstvá | 300 g |
| 200 g 200 g zelených fazolek | Fazolky čerstvé | 200 g |
| olej | Olej řepkový | |
| čerstvý koriandr nebo fenyklová nať na posypání | Koriandr listy čerstvé |