Nutriční hodnoty (Kovářské kotlety)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 754 kJ / 180 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,48 g |
Tuky | 0,32 g |
– nasycené | 0,10 g |
– nenasycené | 0,12 g |
–– mononenasycené | 0,03 g |
–– polynenasycené | 0,09 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 7,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 48 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 36,30 g |
– cukry | 5,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 - 7 6 - 7 vepřových kotlet (bez kosti) | Vepřová kotleta s kostí | |
150 g 150 g nových brambor | Brambor raný | 150 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
1 1 šlehačka | Šlehačka 35% | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej na smažení | Olej řepkový |