Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kovářské kotlety)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie754 kJ /
180 kcal
Bílkoviny5,48 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,48 g
Tuky0,32 g
– nasycené0,10 g
– nenasycené0,12 g
–– mononenasycené0,03 g
–– polynenasycené0,09 g
––– omega 30,00 g
Vláknina7,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 48 mg
Sůl0,15 g
Sacharidy36,30 g
– cukry5,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 - 7 6 - 7 vepřových kotlet (bez kosti) Vepřová kotleta s kostí
150 g 150 g nových brambor Brambor raný 150 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 pórek Pórek čerstvý
1 1 šlehačka Šlehačka 35%
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
olej na smažení Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.