Nutriční hodnoty (Kovářské kotlety)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 754 kJ / 180 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,48 g |
| Tuky | 0,32 g |
| – nasycené | 0,10 g |
| – nenasycené | 0,12 g |
| –– mononenasycené | 0,03 g |
| –– polynenasycené | 0,09 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 7,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 48 mg |
| Sůl | 0,15 g |
| Sacharidy | 36,30 g |
| – cukry | 5,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 - 7 6 - 7 vepřových kotlet (bez kosti) | Vepřová kotleta s kostí | |
| 150 g 150 g nových brambor | Brambor raný | 150 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
| 1 1 šlehačka | Šlehačka 35% | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej na smažení | Olej řepkový |