Nutriční hodnoty (Salát ze syrové červené řepy s cibulkou a citronem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 675 kJ / 161 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,05 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,05 g |
| Tuky | 10,45 g |
| – nasycené | 1,43 g |
| – nenasycené | 9,02 g |
| –– mononenasycené | 7,81 g |
| –– polynenasycené | 1,21 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 402 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 16,78 g |
| – cukry | 15,04 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 středně velké bulvy červené řepy | Červená řepa čerstvá | |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje (s příchutí citronu) | Olej olivový | 11 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
| 1 lžička 1 lžička medu | Med nepasterovaný | 18 g |
| 1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 1 špetka 1 špetka pepře | Pepř černý | |
| kůra z poloviny citronu | Citronová kúra čerstvá |