Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát ze syrové červené řepy s cibulkou a citronem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie675 kJ /
161 kcal
Bílkoviny0,05 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,05 g
Tuky10,45 g
– nasycené1,43 g
– nenasycené9,02 g
–– mononenasycené7,81 g
–– polynenasycené1,21 g
––– omega 30,01 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 402 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy16,78 g
– cukry15,04 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 středně velké bulvy červené řepy Červená řepa čerstvá
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje (s příchutí citronu) Olej olivový 11 ml
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 15 ml
1 lžička 1 lžička medu Med nepasterovaný 18 g
1 1 jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
1 špetka 1 špetka pepře Pepř černý
kůra z poloviny citronu Citronová kúra čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.