Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Francouzské vinné řízky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 636 kJ /
391 kcal
Bílkoviny21,33 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,97 g
Tuky15,51 g
– nasycené3,72 g
– nenasycené7,19 g
–– mononenasycené5,64 g
–– polynenasycené1,55 g
––– omega 30,06 g
Vláknina1,16 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 201 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy31,49 g
– cukry1,07 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 krůtí řízky (nebo kuřecí, vepřové) Krůta prsa bez kůže
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
4 lžíce 4 lžíce bílého vína Víno bílé suché 60 ml
3-4 lžíce 3-4 lžíce polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 38.5 g
olej na smažení Olej řepkový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.