Nutriční hodnoty (Francouzské vinné řízky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 636 kJ / 391 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,97 g |
Tuky | 15,51 g |
– nasycené | 3,72 g |
– nenasycené | 7,19 g |
–– mononenasycené | 5,64 g |
–– polynenasycené | 1,55 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 1,16 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 201 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 31,49 g |
– cukry | 1,07 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 krůtí řízky (nebo kuřecí, vepřové) | Krůta prsa bez kůže | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
4 lžíce 4 lžíce bílého vína | Víno bílé suché | 60 ml |
3-4 lžíce 3-4 lžíce polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 38.5 g |
olej na smažení | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská |