Nutriční hodnoty (Vepřový rendlík s kadeřávkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 658 kJ / 1 113 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 111,84 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 84,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 27,84 g |
| Tuky | 16,65 g |
| – nasycené | 3,82 g |
| – nenasycené | 8,82 g |
| –– mononenasycené | 6,11 g |
| –– polynenasycené | 2,71 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 27,94 g |
| Cholesterol | 160 mg |
| Sodík | 402 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 117,40 g |
| – cukry | 24,62 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g vepřového masa | Vepřová kýta | 400 g |
| 400 g 400 g kadeřávku | Kapusta kadeřavá čerstvá | 400 g |
| 400 g 400 g brambor | Brambor zimní | 400 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| paprika | Paprika bílá čerstvá | |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| řepkový olej | Olej řepkový | |
| zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% |