Nutriční hodnoty (Kuřecí podmáslové řízečky, smažené v čerstvé strouhance)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 6 578 kJ / 1 572 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 191,58 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 173,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,98 g |
| Tuky | 30,20 g |
| – nasycené | 7,23 g |
| – nenasycené | 22,45 g |
| –– mononenasycené | 13,62 g |
| –– polynenasycené | 8,83 g |
| ––– omega 3 | 2,78 g |
| Vláknina | 9,23 g |
| Cholesterol | 405 mg |
| Sodík | 1,94 g |
| Sůl | 4,22 g |
| Sacharidy | 128,88 g |
| – cukry | 22,10 g |
| ––– laktóza | 13,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí prsa | Kuře prso | 700 g |
| 1 hrnek 1 hrnek podmáslí (250 ml) | Podmáslí | 250 g |
| 1/2 lžíce 1/2 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 7.5 g |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky uzené papriky | Paprika uzená | 2.5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 4 4 rohlíky (2-3 dny staré) | Rohlík pšeničný bílý | 172 g |
| sádlo na smažení | Sádlo vepřové |