Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová panenka plněná žampiony a Nivou a bramborové dukátky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie5 746 kJ /
1 373 kcal
Bílkoviny31,33 g
– z toho živočišné bílkoviny25,17 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,17 g
Tuky114,47 g
– nasycené61,08 g
– nenasycené51,75 g
–– mononenasycené44,70 g
–– polynenasycené7,05 g
––– omega 30,40 g
Vláknina8,27 g
Cholesterol 177 mg
Sodík 3,62 g
Sůl9,00 g
Sacharidy50,87 g
– cukry4,50 g
––– laktóza1,43 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 středně velká vepřová paneka
8 8 žampionů středně velkých Žampion čerstvý
10 dkg 10 dkg anglické slaniny Anglická slanina 100 g
1 1 menší cibulka Cibulka jarní čerstvá
10 dkg 10 dkg Nivy Niva 50% t. v s. 100 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
Gurmánské italské mleté koření nebo jiné grilovací koření Pepř černý
6 6 středně velkých brambor Brambor zimní 300 g
1 lžička 1 lžička sušeného česneku Česnek sušený 5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.