Nutriční hodnoty (Vepřová panenka plněná žampiony a Nivou a bramborové dukátky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 5 746 kJ / 1 373 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 25,17 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,17 g |
Tuky | 114,47 g |
– nasycené | 61,08 g |
– nenasycené | 51,75 g |
–– mononenasycené | 44,70 g |
–– polynenasycené | 7,05 g |
––– omega 3 | 0,40 g |
Vláknina | 8,27 g |
Cholesterol | 177 mg |
Sodík | 3,62 g |
Sůl | 9,00 g |
Sacharidy | 50,87 g |
– cukry | 4,50 g |
––– laktóza | 1,43 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 středně velká vepřová paneka | ||
8 8 žampionů středně velkých | Žampion čerstvý | |
10 dkg 10 dkg anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
1 1 menší cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
10 dkg 10 dkg Nivy | Niva 50% t. v s. | 100 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
Gurmánské italské mleté koření nebo jiné grilovací koření | Pepř černý | |
6 6 středně velkých brambor | Brambor zimní | 300 g |
1 lžička 1 lžička sušeného česneku | Česnek sušený | 5 g |