Nutriční hodnoty (Rychlá buchta s lesním ovocem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 20
| Energie | 20 879 kJ / 4 990 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 80,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 45,40 g |
| Tuky | 210,78 g |
| – nasycené | 73,47 g |
| – nenasycené | 128,20 g |
| –– mononenasycené | 95,14 g |
| –– polynenasycené | 33,06 g |
| ––– omega 3 | 9,61 g |
| Vláknina | 35,50 g |
| Cholesterol | 323 mg |
| Sodík | 3,54 g |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 675,35 g |
| – cukry | 409,05 g |
| ––– laktóza | 19,20 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
| 200 g 200 g cukru krystalu | Cukr bílý | 200 g |
| 100 ml 100 ml řepkového oleje | Olej řepkový | 100 ml |
| 200 ml 200 ml plnotučného mléka | Mléko kravské plnotučné 3,5% | 200 ml |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 1 lžička 1 lžička jedlé sody | Jedlá soda | 12 g |
| 4 4 jablka očištěná od slupky | Jablko čerstvé | 600 g |
| 250 g 250 g mražené směsi lesního ovoce | Borůvky čerstvé | 250 g |
| 250 g 250 g tvarohu (vanička) + 40 g cukru | Tvaroh polotučný | 250 g |
| 100 g 100 g cukru krupice | Cukr bílý | 100 g |
| 100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
| 130 g 130 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 130 g |