Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rychlá buchta s lesním ovocem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 20

Energie20 879 kJ /
4 990 kcal
Bílkoviny80,20 g
– z toho živočišné bílkoviny34,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny45,40 g
Tuky210,78 g
– nasycené73,47 g
– nenasycené128,20 g
–– mononenasycené95,14 g
–– polynenasycené33,06 g
––– omega 39,61 g
Vláknina35,50 g
Cholesterol 323 mg
Sodík 3,54 g
Sůl0,40 g
Sacharidy675,35 g
– cukry409,05 g
––– laktóza19,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
200 g 200 g cukru krystalu Cukr bílý 200 g
100 ml 100 ml řepkového oleje Olej řepkový 100 ml
200 ml 200 ml plnotučného mléka Mléko kravské plnotučné 3,5% 200 ml
1 1 kypřicí prášek do pečiva Kypřící prášek
1 lžička 1 lžička jedlé sody Jedlá soda 12 g
4 4 jablka očištěná od slupky Jablko čerstvé 600 g
250 g 250 g mražené směsi lesního ovoce Borůvky čerstvé 250 g
250 g 250 g tvarohu (vanička) + 40 g cukru Tvaroh polotučný 250 g
100 g 100 g cukru krupice Cukr bílý 100 g
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
130 g 130 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 130 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.