Nutriční hodnoty (Rychlá buchta s lesním ovocem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 20
Energie | 20 879 kJ / 4 990 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 45,40 g |
Tuky | 210,78 g |
– nasycené | 73,47 g |
– nenasycené | 128,20 g |
–– mononenasycené | 95,14 g |
–– polynenasycené | 33,06 g |
––– omega 3 | 9,61 g |
Vláknina | 35,50 g |
Cholesterol | 323 mg |
Sodík | 3,54 g |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 675,35 g |
– cukry | 409,05 g |
––– laktóza | 19,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
200 g 200 g cukru krystalu | Cukr bílý | 200 g |
100 ml 100 ml řepkového oleje | Olej řepkový | 100 ml |
200 ml 200 ml plnotučného mléka | Mléko kravské plnotučné 3,5% | 200 ml |
1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
1 lžička 1 lžička jedlé sody | Jedlá soda | 12 g |
4 4 jablka očištěná od slupky | Jablko čerstvé | 600 g |
250 g 250 g mražené směsi lesního ovoce | Borůvky čerstvé | 250 g |
250 g 250 g tvarohu (vanička) + 40 g cukru | Tvaroh polotučný | 250 g |
100 g 100 g cukru krupice | Cukr bílý | 100 g |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
130 g 130 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 130 g |