Nutriční hodnoty (Kokosový taro dezert s tapiokovými perlami (Dělená strava podle LK - Kytičky))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 283 kJ / 785 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,20 g |
| Tuky | 61,20 g |
| – nasycené | 53,20 g |
| – nenasycené | 3,96 g |
| –– mononenasycené | 3,40 g |
| –– polynenasycené | 0,56 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 0,32 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 80 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 53,10 g |
| – cukry | 49,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/4 l 1/4 l tapiokových perel (použila jsem červené, velikost S) | ||
| 400 ml 400 ml kokosového mléka | Nápoj kokosový | 400 ml |
| cca 500 g 500 g kořene taro (pro představu asi 4 střední brambory) | ||
| 2-3 PL 2-3 PL fruktózy | Fruktóza | 37.5 g |
| pár kapek kapek vanilkového aroma (volitelné) | Aroma vanilkové | |
| sůl | Sůl mořská | |
| voda | Voda |