Nutriční hodnoty (Salát z červené řepy s balkánským sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 2 496 kJ / 597 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 31,54 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 25,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,04 g |
| Tuky | 34,86 g |
| – nasycené | 22,29 g |
| – nenasycené | 10,84 g |
| –– mononenasycené | 9,51 g |
| –– polynenasycené | 1,33 g |
| ––– omega 3 | 0,26 g |
| Vláknina | 8,76 g |
| Cholesterol | 153 mg |
| Sodík | 3,58 g |
| Sůl | 8,90 g |
| Sacharidy | 35,55 g |
| – cukry | 30,03 g |
| ––– laktóza | 2,55 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| cca 400 g 400 g červené řepy | Červená řepa čerstvá | 400 g |
| cca 170 g 170 g balkánského sýru | Sýr balkánský (50% t. v s.) | 170 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| sůl, pepř | Pepř černý |