Nutriční hodnoty (Mleté kuřecí řízky se dvěma sýry)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 229 kJ / 2 206 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 158,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 152,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,50 g |
Tuky | 150,93 g |
– nasycené | 73,08 g |
– nenasycené | 69,03 g |
–– mononenasycené | 55,69 g |
–– polynenasycené | 13,33 g |
––– omega 3 | 0,69 g |
Vláknina | 3,35 g |
Cholesterol | 745 mg |
Sodík | 2,84 g |
Sůl | 6,84 g |
Sacharidy | 52,18 g |
– cukry | 24,93 g |
––– laktóza | 19,14 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g jemně mletého masa (prsa, stehenní řízky) | Vepřový ořez | 500 g |
150-200 g 150-200 g Goudy | Gouda 45% t. v s. | 175 g |
50 g 50 g Nivy | Niva 50% t. v s. | 50 g |
cca 50-70 ml cca 50-70 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 60 ml |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 1 rohlík | Rohlík pšeničný bílý | 43 g |
2 lžíce 2 lžíce sušeného plnotučného mléka | Mléko kravské polotučné sušené | 24 g |
2 lžíce 2 lžíce nasekané petrželky | Petržel nať čerstvá | 30 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
strouhanka (měla jsem z dvoudenních rohlíků) | Strouhanka pšeničná | |
sádlo na smažení | Sádlo vepřové |