Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Davídkova patnáctka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie56 235 kJ /
13 441 kcal
Bílkoviny243,76 g
– z toho živočišné bílkoviny186,64 g
– z toho rostlinné bílkoviny57,12 g
Tuky753,24 g
– nasycené392,17 g
– nenasycené304,01 g
–– mononenasycené232,29 g
–– polynenasycené71,72 g
––– omega 39,48 g
Vláknina29,20 g
Cholesterol 4,68 g
Sodík 2,31 g
Sůl5,37 g
Sacharidy1 407,03 g
– cukry1 144,65 g
––– laktóza116,04 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
8 8 vajec Vejce slepičí 560 g
80 g 80 g strouhaných ořechů Vlašské ořechy 80 g
120 g 120 g másla Máslo kravské 120 g
120 g 120 g moučkového cukru Cukr bílý 120 g
120 g 120 g čokolády Čokoláda mléčná 30% 120 g
160 g 160 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 160 g
6 g 6 g kypřícího prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
špetka špetka soli Sůl mořská
1 lžička 1 lžička vanilkového extraktu Aroma vanilkové 7 ml
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
120 g 120 g krupicového cukru Cukr bílý 120 g
120 g 120 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 120 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
40 g 40 g másla Máslo kravské 40 g
40 g 40 g mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 40 ml
špetka špetka soli Sůl mořská
400 ml 400 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 400 ml
1 1 vanilkový pudink Puding v prášku 40 g
2 2 vanilkové cukry Cukr vanilkový
350 g 350 g másla Máslo kravské 350 g
300 g 300 g moučkového cukru Cukr bílý 300 g
100 g 100 g bílé čokolády na vaření Čokoláda hořká 40% 100 g
1 lžička 1 lžička rumového extraktu
200 g 200 g moučkového cukru Cukr bílý 200 g
200 g 200 g sušeného mléka Mléko kravské polotučné sušené 200 g
30 g 30 g tuku Margarín 30 g
125 g 125 g tekutého medu Med nepasterovaný 125 g
asi 0,5 dl asi 0,5 dl vody Voda
100 g 100 g čokolády na vaření Čokoláda hořká 40% 100 g
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
kokos na posypání boků dortu Kokos strouhaný

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.