Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Farmářské bulky z remosky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 12

Energie7 787 kJ /
1 861 kcal
Bílkoviny55,50 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny55,50 g
Tuky26,25 g
– nasycené2,93 g
– nenasycené20,81 g
–– mononenasycené11,86 g
–– polynenasycené8,95 g
––– omega 31,85 g
Vláknina20,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4,81 g
Sůl12,00 g
Sacharidy340,30 g
– cukry20,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
350 g 350 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 350 g
100 g 100 g celozrnné pšeničné hladké mouky (Pernerka) Mouka pšeničná celozrnná hladká 100 g
12 g 12 g soli (2 lžičky) Sůl mořská 12 g
100 g 100 g den předem vařených brambor Brambor zimní 100 g
240-250 ml 240-250 ml vody (dle potřeby) Voda 245 ml
17 g 17 g oleje (2 lžíce) Olej řepkový 17 ml
15 g 15 g čerstvého droždí Droždí pekařské lisované 15 g
12 g 12 g oleje na potření formy a bulek mezi sebou-dle potřeby Houska pšeničná
celý kmín na povrch dle potřeby - možno vynechat Kmín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.