Nutriční hodnoty (Farmářské bulky z remosky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
Energie | 7 787 kJ / 1 861 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 55,50 g |
Tuky | 26,25 g |
– nasycené | 2,93 g |
– nenasycené | 20,81 g |
–– mononenasycené | 11,86 g |
–– polynenasycené | 8,95 g |
––– omega 3 | 1,85 g |
Vláknina | 20,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,81 g |
Sůl | 12,00 g |
Sacharidy | 340,30 g |
– cukry | 20,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
350 g 350 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 350 g |
100 g 100 g celozrnné pšeničné hladké mouky (Pernerka) | Mouka pšeničná celozrnná hladká | 100 g |
12 g 12 g soli (2 lžičky) | Sůl mořská | 12 g |
100 g 100 g den předem vařených brambor | Brambor zimní | 100 g |
240-250 ml 240-250 ml vody (dle potřeby) | Voda | 245 ml |
17 g 17 g oleje (2 lžíce) | Olej řepkový | 17 ml |
15 g 15 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 15 g |
12 g 12 g oleje na potření formy a bulek mezi sebou-dle potřeby | Houska pšeničná | |
celý kmín na povrch dle potřeby - možno vynechat | Kmín |