Nutriční hodnoty (Pljeskavica s ovčím sýrem a Ajvarem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 006 kJ / 1 197 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 211,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 210,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,96 g |
| Tuky | 32,34 g |
| – nasycené | 7,81 g |
| – nenasycené | 16,31 g |
| –– mononenasycené | 13,66 g |
| –– polynenasycené | 2,66 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 8,40 g |
| Cholesterol | 400 mg |
| Sodík | 6,93 g |
| Sůl | 17,00 g |
| Sacharidy | 12,60 g |
| – cukry | 8,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg směsi mletých mas | Vepřová kýta | 1000 g |
| pálivá paprička | Chilli paprička čerstvá | |
| 2 lžičky 2 lžičky soli | Sůl mořská | 16 g |
| pepř | Pepř černý | |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 200 g 200 g pařeného ovčího sýra, např. kaškavalu | ||
| Podravka Ajvar jemný | Ajvar | |
| pečená jižní zelenina atd. | Mrkev čerstvá |