Nutriční hodnoty (Barevný těstovinový salát II)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 509 kJ / 1 556 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,15 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,15 g |
| Tuky | 160,84 g |
| – nasycené | 20,14 g |
| – nenasycené | 126,59 g |
| –– mononenasycené | 36,27 g |
| –– polynenasycené | 90,32 g |
| ––– omega 3 | 2,00 g |
| Vláknina | 7,20 g |
| Cholesterol | 260 mg |
| Sodík | 1,62 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 16,30 g |
| – cukry | 13,56 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 sáčku 1/2 sáčku bezlepkových těstovin Fusilli (cca 250 g) | Těstoviny rýžové | |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 1 1 bílá paprika | Paprika bílá čerstvá | |
| 2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 4 4 cherry rajčátka | Rajčata cherry | 120 g |
| hrst hrst mražené kukuřice | Kukuřice mražená | |
| 1 sklenice 1 sklenice (225 ml) Majonéza klasik (použila jsem Hellmann's) | Majonéza | 200 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| černý pepř | Pepř černý |